Английский язык

Вопрос/Задача:

Надо решить эти ! прошу! iii choose the correct form 1 i … dick since 1985. hadn't seen; b)didn't seen; c) haven't seen; d) never saw 2 i … a decision yet. haven't made; b)made; c) am making; d) will make 3 i … to the dentist the other day. have gone; b)went c) have been; d) was going 4 i … that you are wrong. am feeling ; b) feel; c) felt; d) have felt 5 excuse me, but … for someone? do you wait; b)have you waited; c) were you waiting; d) are you waiting 6 people … on the right in britain. have driven; b) are driving; c) had driven; d) drive 7 when i … jill yesterday she was cleaning her teeth. phoned; b)had phoned; c) was phone; d) has phoned 8 by the time i got to the station, the train had left; b)was leaving; c) is leaving; d) left 9 i … terrible time last saturday. had had; b) had; c) has had; d) would have 10 at three o'clock this morning, eleanor … . studied; b)was studying; c) had studied; d) has been studying 11 gene … dinner when his friend called. has eaten; b) ate; c) was eating; d) would have eaten 12 i … two tickets for "the marriage of figaro". yet bought; b) bought just c) just buy; d) have just: bought iv translate into english using “wish” 1 шкода, що ви прийшли так пізно. 2 якби я був вільний зараз. 3 краще ви б відвідали цю виставку. 4 вона шкодувала, що не розповіла нам цю історію. 5 він пошкодував, що не прислухався до його поради.

Ответы на вопрос

Ответ
Ответ разместил: Гость
1at 2 at 3 in 4 of 5 to 6 with 7 of 8 between 9 with
Ответ
Ответ разместил: Гость

ann-she, helen-she , mum-she, bob=he   ben-he,dad-he, box-it,stick-it,pets-they,dogs-they

Ответ
Ответ разместил: Гость

1. i want you to tell me the truth.2. our teacher made us learn this rule by heart and now we are grateful to her.3. my father doesn't let me go out in the evening. it's not fair! 4. i heard she open the door, but i pretended to be asleep.5. the browns are not at home tonight. mike saw them leave earlier.6. i would like him to be my friend, but he is too cool.7. susan expected it to start this morning.

Ответ
Ответ разместил: Wer77

1) c 2) a 3)d 4)b 5)d 6)d 7)a 8)a 9)b 10)b 11)c 12)d

4.2 i wish i would be free now. 3 i wish you would visit this exibition 4.

Похожие вопросы

Вопросы по предметам

Предмет
3. Из города выехал грузовик, через 2 часа за ним выехал легковой автомобиль, а ещё че-рез 5 часов автомобиль догнал грузовик. Известно, что скорость автомобиля на 20 км/ч больше скорости грузовика. Чему равна скорость грузовика? * 4. На острове аборигенов живут три племени: рыцари, которые всегда говорить правду, лжецы, которые всегда лгать, и демократы, которые в равной степени обладают говорить правду и лгать, и всегда выбирают ту , которая соответствует большинству их соседей. В ряд встали пять аборигенов. Каждый абориген сказал: “Все, кто левее меня - рыцари.” Какое наименьшее число демократов может быть среди них? *

5. В стране ГуРундии 10 городов. Некоторые соединены дорогами, причем каждая дорога соединяет ровно два города. Если два города соединены дорогой, то из одного из них выходит не более двух дорог. Каково наибольшее число дорог в стране? *

6. Найти наименьшее значение ОБЕДа (одинаковые буквы соответствуют одинаковым цифрам, разные – разным): УТРО + ТУР = ОБЕД. *

7. Электронные часы показывают время от 00.00.00 до 23.59.59. Сколько секунд в течение суток на табло часов в каком-то его месте горит число 2013 (цифры должны идти подряд)? *

8. У четырехзначного числа первую слева цифру увеличили на 1, вторую увеличили на 2, третью – на 3, а четвертую – на 4. От этого число увеличилось вдвое. Найдите все та-кие числа. *​
Вопросов на сайте: