Английский язык

Вопрос/Задача:

Choose the correct answer. 1). ian a shower at the moment, so could you call back in about half an hour? a. takes; b. is taking; c. has taken; d. has been taking. 2). to ipswich before? a. do you ever go; b. are you ever going; c. have you ever been; d. have you ever been going. 3).i to all the local newspapers and tv stations to complain. a. already write; b. already writing; c. have already written; d. have already been writing. tv for the last four hours? turn it off and get some exercise! a. do you watch; b. are you watching; c. watched you; d. have you been watching. 5). edik, hockey competitively or just for fun? a. do you usually play; b. are you usually playing; c. have you usually played; d. have you usually been playing. 6). that’s the fi rst time an answer right today! a. i get; b. i am getting; c. i have got; d. i have been getting. 7). jessica has left, i’m afraid. a. already; b. yet; c. still; d. so far. 8). dan in the living room while we redecorate his bedroom. a. sleeps; b. is sleeping; c. has slept; d. does sleep 9). unfortunately, simone a day off very often. a. doesn’t get; b. isn’t getting; c. hasn’t got; d. hasn’t been getting. 10). actually, i a cup of tea fi rst thing every morning, but then i switch to coffee. a. do drink; b. am drinking; c. have drunk; d. have been drinking.

Ответы на вопрос

Ответ
Ответ разместил: Гость

interfere -вмешиваться, мешать;

tasteless - безвкусный, пресный;

Ответ
Ответ разместил: Гость

в этом предложении вы не написали подлежащего ((

но я попробую сделать с подлежащим you.

why did you stay at home at the weekend?

Ответ
Ответ разместил: Гость

круто,бен! ты такой счастливчик! так я буду представлен восхитительной эми дэвис?

я уверен, что смог бы сделать это завтра в школе.только ничего не придумывай и не пытайся всё испортить.

я бы никогда этого не сделал, бен. я же твой лучший кореш (друг, товарищ).

. ты не знаешь дэвид, как много она для меня значит. мы собираемся на свидание в кино в пятницу. не могу дождаться! я хочу, чтобы всё было по-особенному.

не могу дождаться завтрашнего дня.ты бы не мог представить меня её друзьям?

конечно я сделаю это дэвид. не беспокойся. увидимся завтра в школе.

Ответ
Ответ разместил: muslima2003
1. b 2. c 3. c 4. d 5. a 6. a 7. a 8. b 9. a 10. b

Похожие вопросы

Вопросов на сайте: