Математика

Вопрос/Задача:

Сад біля сільської школи займає 1/4га землі,город-1/2га, а шкільні будівлі-1/8га. яку площу землі займає школа разом із садом і городом?

Ответы на вопрос

Ответ
Ответ разместил: Гость

1) 1кг80гр: 3=360гр-подарил пятачок

2)1кг80гр-360гр=720 гр-8 банок

3) 720: 8=90гр-1 банка

4)1кг80гр+360гр=1кг440гр - весь мёд

5)1кг440гр: 90гр=16 банок

ответ 16 банок

 

Ответ
Ответ разместил: Гость
42+10=52 во 2м автобусе 42+52=94 всего туристов
Ответ
Ответ разместил: Гость
1поїзд - 260км - проїхав до зустрічі. 2поїзд - 180км - проїхав до зустрічі. отже відстань між містами буде 260+180=440(км) відповідь: 440км
Ответ
Ответ разместил: dfgds1

1 га=10000 м²

1/4+1/2+108=2/8+4/8+1/8=7/8га=8750 м² - площу землі займає школа разом із садом і городом

Похожие вопросы

Вопросов на сайте: 13542444