Математика

Вопрос/Задача:

Один фермер постачав молоко на молокозавод протягом 67 днів, а другий протягом 51 дня, порівну кожного дня. щодня вони здавали однакову кількість молока. всього другий фермер здав на 944 л молока менше, ніж перший. скільки літрів молока здав кожний фермер? запиши розвязання виразом.

Ответы на вопрос

Ответ
Ответ разместил: Гость

100%-вся масса,т к при сушке теряется 75%,то остается 100-75=25%

25%=60

60: 25*100=240кг-нужно травы 

Ответ
Ответ разместил: Гость

пусть скорость легкового автомобиля будет 100%. тогда

80км-100%

60км-x

x=600*100/80=75%

100%-75%=25% 

ответ : 25% 

 

Ответ
Ответ разместил: Гость

1)100÷40=2,5м-ширина участка. p=(40+2,5)×2=85м-длина изгороди.

Ответ
Ответ разместил: ANGEL7777771

1)67-51=16 на стільки днів другий фермер здавав молоко менше

2)944: 16=59 л молока здаваали кожного дня

3)67*59=3953 л здав перший фермер

4)51*59=3009 л здав другий фермер

==========================================

Похожие вопросы

Вопросов на сайте: