купил - 4 к.
i - ? руб., ii - руб., iii - ? руб., iv - ? руб.
(42+40+38+36): 3=52 (руб.) - стоимость 4 книг.
52-42=10 (руб.) - цена i книги.
52-40=12 (руб.) - цена ii книги.
52-38=14 (руб.) - цена iii книги.
52-36=16 (руб.) - цена iv книги.
ответ: первая книга стоит 10 рублей, вторая - 12 рублей, третья - 14 рублей, а четвёртая - 16 рублей.
2. She looks extremely tired. She (fall) asleep now.
3. We … (meet) at the theatre at 6 pm. We have agreed on that.
4. It's really hot here . - I (open) the window. visi
5. What are your plans for the summer? - We (visit) Italy,
6. Our train … (arrive) at half past 5.
7. What does Anton want to do when he leaves school? - He (become) an architect.
8. You haven't studied for your exam properly. You … (fail) it.
9. Sorry, I can't come on Friday. I … (see) my dentist.
10. Oh, dear! Look at the traffic. We … (be) late for work again.
11. If you don't stop that noise, I … (call) the headmaster.
12. Why is James so upset? - I think he … (tell) us about it lаter
13. We have no milk left in the fridge. - Don't worry, I (buy) it.
14. Next week she (fly) to Australia. She's bought the tickets already.