Математика

Вопрос/Задача:

1. в одному вантажному вагоні було втричі більше вугілля, ніж у другому. коли з першого вагона вивантажили 16т вугілля, а з другого - 4т, в обоих вагонах стало порівну вугілля. скільки було вугілля в другому вагоні спочатку? 2. розв'яжіть рівняння ll x l - 5 l = 1

Ответы на вопрос

Ответ
Ответ разместил: Гость

если в семи ящиках 63кг,то в одном ящике 63/7=9кг

9*10=90кг в 10 таких же ящ

Ответ
Ответ разместил: Гость

7-3=4

32: 4=8 карандашей вмещаются в одну коробку

Ответ
Ответ разместил: Гость

песок составляет 5/8 части стекла а известь 1/3 часть остального.какую часть стекла составляет известь?

8\8-5\8=3\8          3\8: 3*1= 1\8

Ответ
Ответ разместил: ibondarenk2013

ответ:

пошаговое объяснение:

№1

нехай у другому вагоні спочатку х т вугілля.коли з   нього вивантажили 4 т,то стало х-4.у першому вагоні було втричі більше вугілля, ніж у другому: 3х.коли з першого вагона вивантажили 16т вугілля,то стало 3х-16 та в обох вагонах стало порівну вугілля.

3х-16=х-4

3х-х=-4+16

2х=12

х=12: 2

х=6 т   вугілля було   в другому   вагоні спочатку.

№2

ll x l - 5 l = 1

l x l = l1+l 5 ll

l x l =l 6 l

х=6

х=-6

Похожие вопросы

Вопросов на сайте: